If P&C Insurance sisekoolitajatele külla! 05.03.2015

Sisekoolitaja kutsub külla populaarne külastuste sari jätkub ka sel aastal! Heaks tavaks on saanud tutvuda lähemalt Aasta Sisekoolitaja konkursi kandidaatide tegemistega ning esimesena võõrustabki meid sel aastal Aasta Sisekoolitaja 2014 nominent Jevgenija Orlova koos oma kolleegidega If P&C Insurance’ist.


Jevgenija Orlova
, Aasta Sisekoolitaja 2014 nominent
Jevgenija töötab If-is alates 2013. aastast ning alates eelmisest aastast on ka sisekoolitaja rollis. Ta koolitab 3-4 korda aastas uusi töötajaid ning lisaks viib läbi programmikoolitusi ka olemasolevatele töötajatele.


Agne Aija
, personalijuht
Agne on If Kindlustuse personalijuht ning üheks tema eesmärgiks on koostöös oma meeskonnaga luua If-i töötajatele parimad võimalused arenemiseks ja koolitumiseks. Eelmisel aastal saavutati see eesmärk suurepäraselt, mida näitas ka saadud tagasiside juhtidelt ja aasta kokkuvõttev statistika. Agne on If-i meeskonnas alates 2013. aastast.


Kadri Kütimaa
, personalikonsultant
Kadri on If Kindlustuse personalikonsultant, kelle toetus ja abi õigete koolitusmeetodite ja –tehnikate valimisel aitab If-i sisekoolitajatel aina paremateks koolitajateks kasvada. Kadri on If-i meeskonnas alates 2007. aastast.

Kohtumiseni 5. märtsil kell 14.00-16.30 Jevgenija, Agne ja Kadri juures (Lõõtsa 8a 7. korrus, Tallinn)!

Registreerimine külla 3. märtsini 2015!

Registreerimine

Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit meeskond
Liisi Männistu, Annika Allikas, Anu Ahven, Siiri Sõmer, Kaire Takjas

Scroll to Top